Ik wil graag met jou samenwerken
Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen en wil je kennis met mij maken? Vul dan hieronder het intake formulier in, zodat ik jou en je bedrijf beter kan leren kennen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, zal ik je zo snel mogelijk reageren en kunnen we verder kletsen.
let er wel op dat de meeste projecten tussen 4 en 8 weken duren

FAQ

Elk pakket is op maat gemaakt voor elk bedrijf, maar zodra we jouw wensen en project hebben besproken, wordt er een aangepaste offerte naar je gestuurd.

Om je hele merkverhaal te kunnen vertellen, heb je een hele merkidentiteit nodig die zoveel meer factoren omvat dan alleen een logo. Daarom bied ik geen ‘alleen logo’-diensten aan.

Dat doe ik zeker! Ik heb met een aantal bedrijven van over de hele wereld gewerkt en word zo enthousiast om met veel verschillende bedrijven te werken.

De duur van een project is afhankelijk van de leveringen in het pakket, maar het kan variëren van 4-8 weken. Bij de offerte zal ik een tijdlijn  meesturen.

Je ontvangt alle bestanden die je ooit nodig zult hebben voor jouw bedrijf. In het geval van een visuele identiteit is dit: EPS, PDF, PNG en JPEG.

Ja, dat kan. Bij het boeken wordt een aanbetaling van 50% in rekening gebracht en de rest wordt betaald aan het einde, als het project compleet is.

samenwerken?

Wist je dat kolibries de enige vogels zijn die achteruit kunnen vliegen?