Brandende vragen?

Wellicht vind je alle antwoorden in de FAQ hieronder. Mocht je een andere vraag hebben, kan je me natuurlijk altijd een berichtje sturen!

Om je hele merkverhaal te kunnen vertellen, heb je een volledige merkidentiteit nodig die zoveel meer factoren omvat dan alleen een logo. Daarom bied ik liever een compleet pakket aan. Maar mocht je nou écht alleen een logo nodig hebben, kunnen we altijd even kletsen.

De duur van een project is afhankelijk van de elementen en diensten in het pakket, maar het kan variëren van 4 tot 8 weken. Bij het projectvoorstel zal ik een tijdlijn meesturen, zodat jij op de hoogte bent van de duur van jouw project.

Dat doe ik zeker! Ik heb met een aantal bedrijven van over de hele wereld gewerkt en word zo enthousiast om met veel verschillende bedrijven te werken.

Om er zeker van te zijn dat jouw project afgerond is voor de door jouw gewenste deadline, raad ik aan om zo vroeg mogelijk een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek kan ik aangeven per wanneer ik ruimte heb in mijn agenda en kan ik ook daadwerkelijk een plekje vrij houden.

Omdat ik begrijp dat er soms wat haast achter een project of nieuw te lanceren product kan zitten. Als het past in mijn schema, is het in overleg mogelijk om een project sneller op te leveren. Hou er wel rekening mee dat ‘haastklussen’ iets meer kunnen kosten.

Wanneer we samen gaan werken zal ik je vragen om een vragenlijst in te vullen zodat ik jou, je bedrijf en jouw wensen te leren kennen. Het is ook fijn als je al een moodboard op Pinterest hebt met afbeeldingen die jij tof vindt.

Mochten we samen aan de slag gaan met je website, dan raad ik je aan om alvast zoveel mogelijk beeldmateriaal, teksten, reviews en input te verzamelen.

Elk pakket is op maat gemaakt voor elk bedrijf, maar zodra we jouw wensen en project hebben besproken, wordt er een aangepaste offerte naar je gestuurd. Voor projecten zoals een merkidentiteit of website kan je voor een prijsindicatie kijken bij mijn aanbod.

Ik werk voornamelijk met pakketprijzen, vooraf aangegeven in het projectvoorstel. Bij het boeken wordt een aanbetaling van 50% in rekening gebracht en de rest wordt betaald als het project compleet is. Voor kleinere of andere projecten kan je er ook voor kiezen om een strippenkaart te kopen. Deze worden per uur afgestreept.

Dit is natuurlijk afhankelijk van het project, maar je krijgt alle bestanden die je nodig hebt om jouw ontwerpen te gebruiken of ze printen.

Bronbestanden staan los van het eindproduct en blijven eigendom van Studio Dewi. Je kan de bronbestanden wel los kopen. Uitzondering: logo’s worden geleverd als PDF’s die zijn gegenereerd met Adobe Illustrator en in feite ook bronbestanden.

Wist je dat het Chupa Chups logo is ontworpen door Salvador Dalí?