Studio Dewi, grafisch ontwerper en branding designer

Hi, ik ben Dewi van der Lans. De vrouw in en achter de zolder/ontwerpstudio in Den Haag. Wat leuk dat je hier bent! Behalve mijn pincode vertel ik je graag alles wat je wilt weten over mij. Maar wil je echt goed kennismaken, dan werkt een gesprek natuurlijk tien keer beter.

Hoewel mijn studio op (op, niet in) Scheveningen staat, wijk ik ook prima uit naar andere plekken in en om Den Haag. En jawel, tegenwoordig is er ook op afstand van alles mogelijk.

Waar ben ik goed in als grafisch ontwerper?

In de afgelopen paar jaar heb ik me gespecialiseerd in het ontwerpen van merkidentiteiten, branding & printontwerp. Ik werk met klanten uit de sportwereld in binnen- en buitenland. 

Studio Dewi is een one woman show, maar ik heb een netwerk van getalenteerde freelancers (fotografen, tekstschrijvers) die ik kan inschakelen als dat nodig is voor een project.

Creatief, duurzaam en milieubewust leven​

Als grafisch ontwerper houd ik ervan om creatief en visueel bezig te zijn, met kleuren te spelen en vette merkidentiteiten neer te zetten. Mijn focus ligt op duurzaam en milieubewust leven en dit laat ik ook graag in mijn werk naar voren komen.

Mijn missie met Studio Dewi is om mooie, gedurfde, frisse en tijdloze ontwerpen te maken voor klanten met een liefde voor natuur, wintersport, surfen en/of hiking.

Wat ik voor jou kan doen

Muts, mijn passieproject

Sinds 2021 maak ik gehaakte mutsen. Een uit de hand gelopen hobby, die onverwacht goed is gaan lopen. Ik maak hiervoor zoveel mogelijk gebruik van gerecycled materiaal (50% gerecycled petfles), omdat er al genoeg producten zijn op deze aarde die we goed kunnen (her)gebruiken! 

Alle mutsen zijn handgemaakt met een hoop plezier, liefde en een goede serie op de achtergrond.

Wist je dat kolibries de enige vogels zijn die achteruit kunnen vliegen?