Klaar om jouw merk vorm te geven?

Ik focus me met de studio op verschillende projecten in het grafisch ontwerpen, met een voorkeur voor visuele identiteiten en drukwerk. Je kan me dus inschakelen voor het ontwerpen van visuele identiteiten, drukwerk, maar bijvoorbeeld ook voor verpakkingen, (basis) websites, digitaal ontwerp en social media templates, illustraties en fotografie. Heb je een ander idee? Ik vind het leuk nieuwe dingen te leren, en sta dan ook open voor (te) gekke dingen. Tot op zekere hoogte natuurlijk…

visuele
identiteit
print
+ web
illustratie
+ fotografie

Contact opgenomen, en dan?

Laten we kletsen!

Je hebt me gevonden, we hebben het perfecte pakket voor jou besproken en je bent helemaal ingeboekt! Daarna plannen we een strategiegesprek waarbij ik veel vragen stel om jou en jouw bedrijf beter te leren kennen.

Tijd om te ontwerpen

Na het werken aan de strategie en het leggen van de basis, is het tijd om het ontwerpproces te starten. Ik werk mijn magie en bereid de voor jou gemaakte ontwerpen voor in een smakelijke presentatie.

Launch day, baby!

Woohoo! Ik heb het goed gedaan en jij bent blij om jouw project te introduceren aan de wereld! Je krijgt alle bestanden die je nodig hebt toegestuurd en ik zal je bij elke stap helpen.

FAQ

Elk pakket is op maat gemaakt voor elk bedrijf, maar zodra we jouw wensen en project hebben besproken, wordt er een aangepaste offerte naar je gestuurd.

Om je hele merkverhaal te kunnen vertellen, heb je een hele merkidentiteit nodig die zoveel meer factoren omvat dan alleen een logo. Daarom bied ik geen ‘alleen logo’-diensten aan.

Dat doe ik zeker! Ik heb met een aantal bedrijven van over de hele wereld gewerkt en word zo enthousiast om met veel verschillende bedrijven te werken.

De duur van een project is afhankelijk van de leveringen in het pakket, maar het kan variëren van 4-8 weken. Bij de offerte zal ik een tijdlijn meesturen.

Je ontvangt alle bestanden die je ooit nodig zult hebben voor jouw bedrijf. In het geval van een visuele identiteit is dit: EPS, PDF, PNG en JPEG.

Ja, dat kan. Bij het boeken wordt een aanbetaling van 50% in rekening gebracht en de rest wordt betaald aan het einde, als het project compleet is.

samenwerken?

Wist je dat het Chupa Chups logo is ontworpen door Salvador Dalí?