Studio Dewi, grafisch ontwerper en branding designer

Hi, ik ben Dewi van der Lans. De vrouw in en achter de zolder/ontwerpstudio in Den Haag. Wat leuk dat je hier bent! Behalve mijn pincode vertel ik je graag alles wat je wilt weten over mij. Maar wil je echt goed kennismaken, dan werkt een gesprek natuurlijk tien keer beter.

Hoewel mijn studio op (op, niet in) Scheveningen staat, wijk ik ook prima uit naar andere plekken in en om Den Haag. En jawel, tegenwoordig is er ook op afstand van alles mogelijk.

Waar ben ik goed in als grafisch ontwerper?

In de afgelopen paar jaar heb ik me gespecialiseerd in het ontwerpen van merkidentiteiten, branding & printontwerp. Ik werk met klanten uit de sportwereld in binnen- en buitenland. 

Studio Dewi is een one woman show, maar ik heb een netwerk van getalenteerde freelancers (fotografen, tekstschrijvers) die ik kan inschakelen als dat nodig is voor een project.

nieuwsgierig, positief, energiek, eerlijk, flexibel, eigenwijs

Creatief, duurzaam en milieubewust leven​

Als grafisch ontwerper houd ik ervan om creatief en visueel bezig te zijn, met kleuren te spelen en vette merkidentiteiten neer te zetten. Mijn focus ligt op duurzaam en milieubewust leven en dit laat ik ook graag in mijn werk naar voren komen.

Mijn missie met Studio Dewi is om mooie, gedurfde, frisse en tijdloze ontwerpen te maken voor klanten met een liefde voor natuur, wintersport, surfen en/of hiking.

Ik geloof in

zeggen wat je wilt
jezelf tijd gunnen
je intuïtie volgen
de mens centraal stellen
de kracht van de natuur
werken met (in plaats van voor) mensen
projecten die aansluiten bij mijn passies
plezier maken
aardig zijn
de wereld een stukje mooier maken

Wat ik voor jou kan doen

Muts, mijn passieproject

Sinds 2021 maak ik gehaakte mutsen. Een uit de hand gelopen hobby, die onverwacht goed is gaan lopen. Ik maak hiervoor zoveel mogelijk gebruik van gerecycled materiaal (50% gerecycled petfles), omdat er al genoeg producten zijn op deze aarde die we goed kunnen (her)gebruiken! 

Alle mutsen zijn handgemaakt met een hoop plezier, liefde en een goede serie op de achtergrond.

“ Altijd super fijn om met Dewi samen te werken. Ze is snel, creatief en meedenkend. Ze weet mijn ideeën groot of klein altijd goed te vertalen in een waanzinnig ontwerp. Ze is altijd bereid een stapje verder te gaan om te creëren op nieuwe manieren. Ik kijk er naar uit in de toekomst opnieuw met STUDIO Dewi te werken 🙂 ”
Jalou Langeree
Drievoudig wereldkampioen kitesurfen

Toffe klanten van Studio Dewi

© 2023 Studio Dewi

Wist je dat kolibries de enige vogels zijn die achteruit kunnen vliegen?