portret voor Muts, 2021

Hi, ik ben Dewi

grafisch ontwerper en over het algemeen een beetje eigenwijs. Ik hou van afwisseling en verandering. Na een tijdje te hebben gewerkt voor een baas, stop ik nu al mijn energie in mijn eigen onderneming(en), om zo te doen wat mij blij maakt en met volle overgave de projecten te doen waar ik enthousiast van word.

De ’thuisbasis’ van de studio is in mijn heerlijke zolderappartement op Scheveningen, maar ik wijk ook wekelijks uit naar andere (werk)plekken in en om Den Haag.

Ik focus me met de studio op verschillende projecten in het grafisch ontwerpen, met een voorkeur voor visuele identiteiten en printwerk. Ik vind het leuk nieuwe dingen te leren, en sta dan ook open voor (te) gekke dingen. Tot op zekere hoogte natuurlijk… Ik werk graag met – en niet voor – mensen, dus heb jij een leuk idee waarbij je mijn hulp nodig hebt, laten we kletsen!

Giethoorn, 2022

Kaprun, 2022

ik had een moestuin, 2021

diensten

~ visuele identiteit
~ ontwerpen van drukwerk
~ boek/magazine ontwerp
~ flyer/poster ontwerp
~ website ontwerp
~ ontwerpen van een verpakking
~ digitaal ontwerp
~ social media templates
~ illustratie
~ fotografie

opdrachtgevers

Beyond Sustainability ~ Element3 ~ Frakaono ~ De Haagse Hogeschool ~ Hollandgram ~ Hydrogentrendz ~ Ilyana Surfhouse ~ Jalou Langeree ~ LSH Export Consult ~ Mystic ~ NÆ|LU ~ North Actionsports Group ~ Prinses Beatrix Spierfonds ~ RJB2 ~ Rose Coaching ~ Struijk Tuinplanten ~ Tellrs ~ Watersports World UK ~ Westcapeland ~ YRS Connected

Muts

Naast grafisch ontwerpen heb ik sinds 2021 ook een merkje opgezet voor mijn zelfgem(h)aakte mutsen en andere creatieve DIY projectjes. Dit is eigenlijk een beetje een uit de hand gelopen hobby, wat toch wel een serieuze bijzaak is geworden.

samenwerken?

Wist je dat kolibries de enige vogels zijn die achteruit kunnen vliegen?